NOU ADHESIU AMB CODI QR PER ESTABLIMENTS DE LA
VALL DE RIBES

ESCOLTANT, FENT, SUMANT

La idea

De mica en mica, vaig visitant a diferents establiments de la Vall per explicar-los que és Connectats, i amb què pot ajudar-nos a tots. 

Aquesta, és potser, la part de la feina que em costa més, haig de sortir de la meva zona de confort, de darrere la pantalla i anar a parlar amb la gent, i em costa, molt, però és bàsic, imprescindible i molt important per donar a conèixer aquest projecte, amb el qual crec molt i penso que pot arribar a ser molt útil per tots.

I després em trobo còmode, ben rebuda i penso que no m’hauria de fer tanta por aquest part de la feina.

I m’agrada escoltar tot el que em dieu, teniu ganes de fer coses, teniu propostes i moltes idees. I això és fantàstic!!

Una d’aquestes idees/proposta, va ser l’adhesiu amb codi QR que enllacés amb informació de la Vall.

Un establiment amb moments puntuals de molta feina, es trobava que no podia atendre també les peticions d’informació que rebia de clients, sobretot de gent de fora. Gent que demana on pot anar a dinar, o on fan entrepans, o els horaris del cremallera.

– Quan tinc la botiga plena, amb gent que s’espera, no puc estar donant també, altra informació que pot demorar l’espera dels que han vingut a comprar.
Em comentàven.

I em van demanar fer un adhesiu amb codi QR que enllacés amb tota la informació que poden necessitar.

Ho vaig valorar i vaig veure que pot ser una idea molt útil per tots:

a) Donem el mateix servei sense deixar d’atendre el nostre negoci.

b) Ajudem a la dinamització d’altres establiments de la Vall i entre tots ens ajudem, junts sóm més forts!

Així que vaig fer el disseny, el vaig portar a impremta, i ja és aquí! I sabeu què? Ha quedat força xulu 😉 

La importància de publicitar-se a Connectats.cat

Ara bé, aquest adhesiu no ens ajudarà mentre el portal de Connectats no s’ompli de propostes, de restaurants, de comerços, establiments hotelers, professionals….

Connectats.cat pot esdevenir una eina útil per tots, per qui busca un cangur, una botiga on comprar un regal especial o un restaurant per fer un sopar per un grup nombrós. 

Així que és important que tots els autònoms, professionals, i els diferents establiments de la Vall de Ribes s’hi apuntin i publicitin, i entenent que TOTHOM hi ha de ser, hi ha diverses opcions, de gratuïtes i de pagament, justament perquè ningú es quedi fora.

I entenent també, que no tothom té coneixements informàtics i que pot fer una mica de por entrar a posar un anunci, si vols, et podem posar l’anunci nosaltres, o venir fins al teu establiment i ensenyar-te com fer-ho.

Contacta amb nosaltres a estem@connectats.cat o omple el formulari que trobaràs al final de la pàgina i ho solucionarem plegats.

Ajuda’ns a fer créixer Connectats.cat, perquè serà beneficiós per tu i per tots, i és amb la força de tots que ens farem grans!

Posa l'adhesiu al teu establiment

Sol·licita el teu adhesiu a estem@connectats.cat  i el tindràs avui mateix!

És una edició limitada, demana el teu ara i no et quedis sense!

Establiments que ja tenen el seu

Comparteix:
X