Exemple Cafeteria Prèmium

Aconsegueix més clientsEscriu aquí tot el que et sembli interessant del teu establiment, si feu tapes, entrepans, horaris de cuina... antiguitat del negoci, explica tot el que et sembli interessant, tens tot l'espai que necessitis.

Sempre que ho vulguis podràs editar aquest text afegint o traient contingut o canviant les imatges, i així mantenir-lo actualitzat sempre. Des del teu espai d'usuari tindràs accés directe al contingut i el podràs modificar en temps real, sense esperes ni intermediaris.
Si feu menú, pots penjar-lo, i entrar cada dia a canviar-lo si és necessari, no et portarà més de 5 minuts de feina. T'ensenyarem com fer-ho i si ho prefereixes t'ho podem fer nosaltres.

Pots compartir l'enllaç de la pàgina a les xarxes, dins dels correus electrònics o per whatsapp... per ensenyar aquesta informació als teus clients i fer el teu negoci més visible.

I enllaça la teva publicitat amb les teves xarxes socials, pàgina web i correu electrònic, amb els botons que veuràs més avall.

Entra a posar el teu anunci, només has de contestar un qüestionari, adjuntar 3 imatges i enviar-lo. En menys de 24h el teu anunci estarà penjat a la web, i si ho prefereixes, posa't en contacte amb nosaltres i t'ho fem nosaltres des de l'oficina. Escriu-nos a estem@connectats.cat

Explica tot el que et sembli interessant que l'usuari que consulta el teu establiment hagi de conèixer. Tens tot l'espai que vulguis.

Contacte


Major, 3 – Vilallonga de Ter

Telèfon: 111 22 22 22
Correu electrònic: elteumail@connectats.cat


Horaris


Horari: De 6:00 a 21:00h.

Horari cuina: De 6:00 a 15:30 i de 19:30 a 20:30

Festa setmanal: Dimecres

Vacanes: Novembre


Comparteix:
X