La Taverna de Nit - Carta
Menú Migdia:
Català
Carta:
Català | Castellano | English
Taverna de nit - Menú Migdia De 13:00 a 15:00h - Dissabtes i Diumenges
ENTRANTS
Mini vermut
Amanida verda
Platet de fuet amb pa i tomàquet
Copa de gaspatx
PRIMERS PLATS
Crema de verdures
Musclos al vapor
Sardines a la planxa
Amanida del dia Provolone amb llit de tomàquet i tonyina
Amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina
SEGONS PLATS
Peus de porc a la brasa
Xai a la brasa
Galtes a la brasa
Entrecot de vedella ECO Ripollès 220 g
Entrecot de vedella ECO Ripollès 450 g (supl . 12€)
Spaghetti nero di seppia
Arròs de verdures (mín . 2 persones)
Arròs de muntanya (mín . 2 persones)
POSTRES
Meló
Iogurt natural de Ca l’Esteve (Batet)
Cremós de fruits del bosc amb gerds i nabius
Mató de Ca l’Esteve amb mel i nous
Arròs amb llet
Gelat
* AIGUA i PA INCLÒS *
-ELS MENÚS NO ES COMPARTEIXEN-
MENÚ 20€
MIG MENÚ 15€
Taverna de nit - Carta en català
PLATETS
Platet de fuet 3,50€
Platet de formatge 4,50€
Platet de pernil ibèric 9,90€
“Tot acompanyat amb pa i tomàquet”
Tacos de xistorra flamejats 3,75€
Torrada de sobrassada ibèrica amb mel 3,75€
PLATS
Cremós de cigró amb un polsim de camagroc i olivada negra 6,80€
Truita de patata amb ceba i carbassó (feta al moment) 6,50€
Truita de formatge o tonyina 5,50€
Carpaccio de garró acompanyat amb melmelada de ratafia i figues 4,90€
Amanida verda del temps amb panses, nous i llavors 6,90€
Amanida de tomàquet de l’hort amb ventresca de tonyina del Cantàbric 8,50€
Carpaccio de tomàquet de l’hort amb anxoves del Cantàbric 8,20€
Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà i un toc fresc d’oli d’alfàbrega 10,90€
Mafaldas (pasta italiana) amb salsa d’alls tendres i bolets i un toc d’oli trufat 7,90€
Cremós de carabassa amb guacamole, cherrys i llavors 6,50€
PER COMPARTIR
Assortit d’embotits del País 15,70€
Assortit d’ibèrics 17,90€
Assortit de patés km 0 bolets, escalivada, pebre, formatge i herbes de la vall 15,50€
Camembert al forn amb oli trufat i torradetes 9,50€
Formatge Provolone al forn amb llit de tomàquet, tonyina i olives 7,25€
LA NOSTRA BRASA
Xai del ripollès 13,80€
Bistec de poltre del Ripollès amb all i julivert (planxa) 14,50€
Entrecot de vedella ECO Ripollès 220 g 12,90€
Entrecot de vedella ECO Ripollès 450 g 24€
Tomahawk (vaca vella madurada) 1,2 kg – millor encarregar abans 56€
Peus de porc 8,90€
Llangonisseta 8.50€
Galtes de porc 8,90€
Pota de pop amb llit de parmentier 19,50€
Llom de tonyina planxa amb verduretes escalivades 15,90€
“Acompanyament amb patata i tomàquet al caliu”
MENJARS D’HIVERN
Sopa de ceba amb formatge i ou gratinat 8,50€
Cassoleta de guisat amb bolets 11,50€
Trinxat de la Cerdanya amb la seva rosta 12,80€
Torrada d’escalivada casolana amb anxoves del cantàbric 12,50€
POSTRES
Iogurt natural de Ca l’Esteve (Batet) 2’90€
Cremós de fruits del bosc amb gerds i nabius 4’40€
Coulant de xocolata negre 4’90€
Coulant de xocolata farcit de mango i passió 5,20€
Pastisset de formatge amb fruits del bosc 4’50€
Mató de Ca l’Esteve amb mel 3’70€
Bola de gelat acompanyada de xarop 3’90€
*Les coses ben fetes requereixen el seu temps*
Preus IVA inclòs
*Per al·lèrgies i intoleràncies si us plau ens ho consulteu.
Taverna de nit - Carta en castellano
TAPAS
Tapa de fuet 3’50€
Tapa de queso 4’50€
Tapa de jamón ibérico 9’90€
“Todo acompañado de pan con tomate”
Tacos de chistorra flameados 3,75€
Tostada de sobrasada ibérica con miel 3,75€
PLATOS
Cremoso de garbanzo con una pizca de camagroc y olivada negra 6,80€
Tortilla de patata con cebolla y calabacín (hecha al momento) 6,50€
Tortilla de queso o atún 5,50€
Carpaccio de garrón acompañado con melmelada de rafaf ía y higos 4,90€
Ensalada verde del tiempo con pasas, nueces y semillas 6,90€
Ensalada de tomate del huerto con ventresca de atún del Cantábrico 8,50€
Carpaccio de tomate del huerto con anchoas del Cantábrico 8,20€
Carpaccio de buey con virutas de parmesano y un toque fresco de aceite de albahaca 10,90€
Mafaldas (pasta italiana) con salsa de ajos tiernos y setas y un toque de aceite trufado 7,90€
Cremoso de calabaza con guacamole, cherrys y semillas 6,50€
PARA COMPARTIR
Surtido de embutidos del País 15,70€
Surtido de Ibéricos 17,90€
Surtido de patés Km0 de setas, escalivada , pimienta , queso y hierbas del valle 15,50€
Camembert al horno con aceite trufado y tostaditas 9,50€
Queso Provolone al horno con base de tomate , atún y aceitunas 7,25€
NUESTRA BRASA
Cordero del Ripollès 13,80€
Bistec de potro del Ripollès con ajo y perejil (plancha) 14,50€
Entrecot de ternera ECO Ripollès 220 g 12,90€
Entrecot de ternera ECO Ripollès 450 g 24€
Tomahawk (vaca vieja madurada) 1,2 kg – mejor encargar antes 56€
Manitas de cerdo 8,90€
Butifarra 8,50€
Carrilleras de cerdo 8,90€
Pata de pulpo con base de parmentier 19,50€
Lomo de atún a la plancha con verduras escalivadas 15,90€
“Acompañamiento con patata y tomate al caliu”
PLATOS DE INVIERNO
Sopa de cebolla con queso y huevo gratinado 8,50€
Cazuelita de guisado con setas 11,50€
Trinxat de la Cerdanya con su rosta 12,80€
Tostada de escalivada casera con anchoas del Cantábrico 12,50€
POSTRES
Iogurt natural de Ca l’Esteve (Batet) 2’90€
Cremós de fruits del bosc amb gerds i nabius 4’40€
Coulant de xocolata negre 4’90€
Coulant de xocolata farcit de mango i passió 5,20€
Pastisset de formatge amb fruits del bosc 4’50€
Mató de Ca l’Esteve amb mel 3’70€
Bola de gelat acompanyada de xarop 3’90€
*Las cosas bien hechas requieren su tiempo*
Precios IVA incluido
*Por alergias i intolerancias por favor nos lo comentan
Taverna de nit - English
TAPAS
Fuet sausage appetizer 3,50€
Cheese appetizer 4,50€
Iberian ham appetizer 9,90€
“All served with catalan tomato bread”
Pieces of flamed xistorra sausage 3,75€
Traditional Catalan Toast with Iberian “sobrassada” sausage spread and honey 3,75€
ENTRÉES
Cream of chickpeas with camagroc mushroom powder and black olive tapenade 6,80€
Potato omelette with onion and courgette (freshly prepared on demand) 6,50€
Cheese or tuna omelette 5,50€
Garró (pork knuckle) carpaccio with “ratafia” and fig jam 4,90€
Tossed green salad with raisins, walnuts and seeds 6,90€
Tomato salad with Cantabrian tuna belly 8,50€
Tomato carpaccio with Cantabrian anchovies 8,20€
Beef carpaccio with Parmesan shavings and a fresh dash of basil oil 10,90€
Mafaldas (Italian pasta) with garlic sprouts and mushroom sauce and a touch of truffle oil 7,90€
Cream of Pumpkin with guacamole, cherries and seeds 6,50€
TO SHARE
Assortment of Catalan cured sausages 15,70€
Assortment of Iberian cured pork products 17,90€
Assortment of local pates (mushrooms, escalivada, pepper, cheese and herbs from the valley) 15,50€
Baked Camembert with truffle oil and little toast 9,50€
Baked Provolone cheese on a bed of tomatoes, tuna and olives 7,25€
GRILL
Grilled local lamb 13,80€
Local foal steak with garlic and parsley 14,50€
ECO Ripollès (local) beef entrecote 220 g 12,90€
ECO Ripollès (local) beef entrecote 450 g 24€
Tomahawk “matured cow” 1,2 kg – Please, request in advance 56€
Pork trotters 8,90€
Traditional Catalan Grilled pork sausage 8,50€
Grilled pork cheeks 8,90€
Octopus Tentacles Delicacy on a bed of parmentier 19,50€
Grilled tuna loin with roasted vegetables 15,90€
“Served with roasted potatoes and tomatoes”
WINTER MEALS
Onion soup with gratinated cheese and egg 8,50€
Mushroom stew 11,50€
Trinxat de la Cerdanya (mashed potato and cabbage) served with frizzled bacon 12,80€
Traditional Catalan Toast with escalivada (Catalan-style roasted eggplant, red pepper and onion) and Cantabrian anchovies 12,50€
DESSERTS
Plain yogurt from Ca l’Esteve (Batet) 2,90€
Creamy dessert with forest fruits 4,40€
Dark chocolate coulant 4,90€
Chocolate coulant stuffed with mango and fruit passion 5,20€
Milk curd from Ca l’Esteve with honey 3,70€
Scoop of ice cream with syrup 3,90€
The best things life take time
% VAT included
*For allergies and intolerances, please check with our staff.