- Publicitat Digital del Ripollès
- estem@connectats.cat
La Taverna de Nit
Restaurant Ribes de Freser
C/Eres, 13 17534 Ribes de Freser
689 23 30 37
MENÚ DINAR
Català | Castellano
MENÚ DINARS
Dissabtes i diumenges de 13:30 a 15:30h. i dies especials. Consulta l’horari
ENTRANTS
-Mini vermut
-Amanida verda
-Platet de fuet amb pa i tomàquet
PRIMERS PLATS
-Crema de verdures
-Musclos al vapor
-Amanida TAVERNA (aquesta amanida conté fruits secs)
-Provolone amb llit de tomàquet i tonyina
-Favetes saltajades a la catalana
-Sopa de ceba (especialitat de la casa)
SEGONS PLATS
-Peus de porc a la brasa amb patata al caliu i all i oli
-Xai a la brasa (supl . 3€)
-Llangonisseta a la brasa amb patata al caliu
-Entrecot de vedella ECO Ripollès 220 g amb patata i tomàquet al caliu (sup. 3€)
-Entrecot de vedella ECO Ripollès 450 g amb patata i tomàquet al caliu (sup 13€)
-Arròs de muntanya (mín . 2 persones)
-Pota de pop a la brasa amb parmentier i un toc d’oli trufat (sup. 9€)
-Cuixa de pollastre a la brasa
POSTRES
-Iogurt natural de Ca l’Esteve (Batet)
-Cremós de fruits del bosc amb gerds i nabius
-Mató de Ca l’Esteve amb mel i nous
-Gelats
-Fruita del temps
-Coulant de xocolata negre (sup. 3€)
-Coulant de xocolata farcit de mango i passió (sup. 3€)
-Pastisset de formatge amb fruits del bosc (sup. 3€)
* AIGUA i PA INCLÒS *
-ELS MENÚS NO ES COMPARTEIXEN-
MENÚ 22€
MIG MENÚ 17€
MENÚ MEDIODIA
Sábados y domingos de 13:30 a 15:30h. y dias especiales. Consulta el horari0
ENTRANTES
-Mini vermut
-Ensalada verde
-Platillo de fuet con pan y tomate
PRIMEROS PLATOS
-Crema de verduras con tomate cherry y semillas
-Mejillones al vapor
-Ensalada TAVERNA (esta ensalada contiene frutos secos)
-Provolone con base de tomate y atún
-Habitas salteadas
-Sopa de cebolla (especialidad de la casa)
SEGUNDOS PLATOS
-Manitas de cerdo a la brasa con patata al caliu y alli i oli
-Cordero a la brasa (supl . 3€)
-Butifarra a la brasa con patata al caliu
-Entrecot de ternera ECO Ripollès 220 g con patata y tomate al caliu (sup. 3€)
-Entrecot de ternera ECO Ripollès 450 g con patata y tomate al caliu (sup 13€)
-Arroz de montaña (mín . 2 personas)
-Pata de pulpo a la brasa con parmentier y un toque de aceite trufado (sup. 9€)
-Muslo de pollo a la brasa
POSTRES
-Yogurt natural de Ca l’Esteve (Batet)
-Cremoso de frutos del bosque con frambuesa y arándanos
-Requesón de Ca l’Esteve con miel y nueces
-Helados
-Fruta del tiempo
-Coulant de chocolate negro (sup. 3€)
-Coulant de chocolate relleno de mango y fruta de la pasión (sup. 3€)
-Pastel de queso con frutos del bosque (sup. 3€)
* AGUA y PAN INCLUIDO *
-LOS MENÚS NO SE COMPARTEN-
MENÚ 22€
MEDIO MENÚ 17€
MENÚ SOPARS
-català-
-Platet de fuet amb pa i tomàquet
-Platet de formatge amb pa i tomàquet
-Platet de pernil ibèric amb pa i tomàquet (supl . 6€)
-Tacos de xistorra flamejats
-Musclos al vapor
-Truita de patata amb ceba i carbassó *és feta al moment i amb ous de pagès*
-Amanida TAVERNA (barreja d’enciams, tomàquet, tonyina , ceba , rulo de cabra i fruits secs)
-Amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina
-Carpaccio de bou amb polsim de parmesà i un toc fresc d’oli d’alfàbrega
-Carpaccio de garro amb mostassa
-Crema de verdures amb tomàquet cherry i llavors
-Formatge Provolone al forn amb llit de tomàquet, tonyina i olives
-Camembert al forn amb oli trufat i torradetes
-Sopa de ceba (especialitat de la casa)
-Favetes saltajades a la catalana
-Xai del ripollès (supl . 3€)
-Entrecot de vedella ECO Ripollès 220 g (supl . 3€)
-Entrecot de vedella ECO Ripollès 450 g (supl . 13€)
-Llangonisseta
-Cuixa de pollastre a la brasa
“La carn a la brasa va acompanyada amb patata i tomàquet al caliu”
-Peus de porc amb patata al caliu i all i oli
-Pota de pop a la brasa amb Parmentier i un toc d’oli trufat (supl . 9€)
POSTRES
-Iogurt natural de Ca l’Esteve (Batet)
-Cremós de fruits del bosc amb gerds i nabius
-Mató de Ca l’Esteve amb mel i nous
-Gelats
-Fruita del temps
-Coulant de xocolata negre (sup. 3€)
-Coulant de xocolata farcit de mango i passió (sup. 3€)
-Pastisset de formatge amb fruits del bosc (sup. 3€)
MENÚ 22€
2 PLATS A ESCOLLIR + POSTRE + AIGUA + COPA DE VI o CERVESA o REFRESC
MIG MENÚ 17€
1 PLAT A ESCOLLIR + POSTRE + AIGUA + COPA DE VI o CERVESA o REFRESC
ELS MENÚS NO ES COMPARTEIXEN
també tenim a la carta…
-Assortit d’ibèrics amb pa i tomàquet 22,90€
-Assortit de patés km0 bolets, escalivada , pebre , formatge i herbes de la vall 16,90€
-Fondue Suïssa (pa , frankfurt, fruites i verdures) 17,50€ per persona (mín .2 persones)
-Entrecot de vedella ECO Ripollès 450 g amb acompanyament de tomàquet i patata al caliu 25,90€
*Les coses ben fetes requereixen el seu temps*
Preus IVA inclòs
*Per al·lèrgies i intoleràncies si us plau ens ho consulteu.
MENÚ CENA
-castellano-
-Platillo de fuet con pan y tomate
-Platillo de queso con pan y tomate
-Platillo de jamón ibérico con pan y tomate (supl . 6€)
-Tacos de chistorra flameados
-Mejillones al vapor
-Tortilla de patata con cebolla y calabacín *está hecha al momento y con huevos camperos*
-Ensalada TAVERNA (mezcla de lechugas, tomate , atún , cebolla , rulo de cabra y frutos secos)
-Ensalada de tomate con ventresca de atún
-Carpaccio de buey con polvo de parmesano y un toque fresco de aceite de albahaca
-Carpaccio de garro con mostaza
-Crema de verduras con tomate cherry y semillas
-Queso Provolone al horno con base de tomate, atún y aceitunas
-Camembert al horno con aceite trufado y tostaditas
-Sopa de cebolla (especialidad de la casa)
-Habitas salteadas a la catalana
-Cordero del Ripollès (supl . 3€)
-Entrecot de ternera ECO Ripollès 220 g (supl. 3€)
-Entrecot de ternera ECO Ripollès 450 g (supl. 13€)
-Butifarra
-Muslo de pollo a la brasa
“La carne a la brasa va acompañada con patata i tomate al caliu”
-Manitas de cerdo con patata al caliu y all i oli
-Pata de pulpo a la brasa con Parmentier y un toque de aceite trufado (supl . 9€)
POSTRES
-Yogur natural de Ca l’Esteve (Batet)
-Cremoso de frutos del bosque con frambuesas y arándanos
-Requesón de Ca l’Esteve con miel y nueces
-Helados
-Fruta del tiempo
-Coulant de xocolate negro (supl . 3€)
-Coulant de xocolate relleno de mango y fruta de la pasión (supl . 3€)
-Pastelito de queso con frutos del bosque (supl . 3€)
MENÚ 22€
2 PLATOS A ESCOGER + POSTRE + AGUA + COPA DE VINO o CERVEZA o REFRESCO
MEDIO MENÚ 17€
1 PLATO A ESCOGER + POSTRE + AGUA + COPA DE VINO o CERVEZA o REFRESCO
LOS MENÚS NO SE COMPARTEN
TAMBIÉN TENEMOS A LA CARTA
-Surtido de Ibéricos 22,90€
-Surtido de patés km0 de setas, escalivada , pimienta, queso y hierbas del valle 16,90€
-Fondue Suiza (pan, frankfurt, frutas y verduras) 17,50€ por persona (mín .2 personas)
-Entrecot de ternera ECO Ripollès 450 g con acompañamiento de patata y tomate al caliu 25,90€
*Las cosas bien hechas requieren su tiempo*
Precios IVA incluido
*Por alergias y intolerancias por favor nos lo consultan*