La Taverna de Nit - Carta

Menú Migdia:
Català

Carta:
Català | Castellano  | English

Taverna de nit
Menú Migdia De 13:30 a 15:30h
Dissabtes i Diumenges

ENTRANTS

 -Mini vermut
 -Amanida verda 
 -Platet de fuet amb pa i tomàquet

PRIMERS PLATS

 -Crema de verdures
 -Musclos al vapor
 -Amanida TAVERNA (aquesta amanida conté fruits secs)
 -Provolone amb llit de tomàquet i tonyina
 -Favetes saltajades a la catalana
 -Sopa de ceba (especialitat de la casa)

SEGONS PLATS

 -Peus de porc a la brasa amb patata al caliu i all i oli
 -Xai a la brasa (supl . 2€)
 -Llangonisseta a la brasa amb patata al caliu
 -Entrecot de vedella ECO Ripollès 220 g amb patata i tomàquet al caliu (sup. 2€)
 -Entrecot de vedella ECO Ripollès 450 g amb patata i tomàquet al caliu (sup 12€)
 -Arròs de muntanya (mín . 2 persones)
 -Pota de pop a la brasa amb
 -Parmentier i un toc d’oli trufat (sup. 9€)
 -Pollastre rostit amb bolets de la Vall

POSTRES

 -Iogurt natural de Ca l’Esteve (Batet)
 -Cremós de fruits del bosc amb gerds i nabius
 -Mató de Ca l’Esteve amb mel i nous
 -Gelats

* AIGUA i PA INCLÒS *
-ELS MENÚS NO ES COMPARTEIXEN-

MENÚ 20€
MIG MENÚ 15€

Taverna de nit - Carta en català

PLATETS

-Platet de fuet 4,25€
-Platet de formatge 4,90€
-Platet de pernil ibèric 10,50€

“Tot acompanyat amb pa i tomàquet”

-Tacos de xistorra flamejats 4,50€
-Musclos al vapor 5,50€
-Mini vermut 6,50€

PLATS

-Truita de patata amb ceba i carbassó 6,90€
-Truita de formatge o tonyina 5,90€
-Truita a la francesa 5,00€

“totes les truites són fetes al moment i amb ous de pagès”


-Amanida TAVERNA 10,90€
(barreja d’enciams, tomàquet, tonyina , ceba , rulo de cabra i fruits secs)
-Carpaccio de bou amb polsim de parmesà i un toc fresc d’oli d’alfàbrega 11,50€
-Cremós de pèsol amb encenalls de pernil i llavors 6,90€
-Formatge Provolone al forn amb llit de tomàquet, tonyina i olives 8,50€

PER COMPARTIR

-Assortit d’ibèrics 19,90€
-Assortit de patés km 0 bolets, escalivada , pebre , formatge i herbes de la vall 15,80€
-Camembert al forn amb oli trufat i torradetes 10,50€
-Trinxat de la Cerdanya amb col de Ventolà 12,80€

LA NOSTRA BRASA

-Xai del ripollès 14,70€
-Bistec de poltre del Ripollès amb all i julivert (planxa) 14,50€
-Entrecot de vedella ECO Ripollès 220 g 13,90€
-Entrecot de vedella ECO Ripollès 450 g 25,90€
-Tomahawk de vedella ECO Ripollès 1,6 kg – millor encarregar abans 62,00€
-Llangonisseta 8.50€
-Pota de pop a la brasa amb Parmentier i un toc d’oli trufat 19,50€

“Acompanyament amb patata i tomàquet al caliu”

-També tenim confit d’ànec acompanyat d’arròs, poma i patata 16,90€

ESPECIALITAT DE LA TAVERNA

-Sopa de ceba amb formatge , ou gratinat i crostons 8,90€
-Peus de porc amb patata al caliu i all i oli 8,90€

POSTRES

-Iogurt natural de Ca l’Esteve (Batet) 2,90€
-Cremós de fruits del bosc amb gerds i nabius 4,90€
-Coulant de xocolata negre 5,40€
-Coulant de xocolata farcit de mango i passió 5,70€
-Pastisset de formatge amb fruits del bosc 4,95€
-Mató de Ca l’Esteve amb mel i nous 3,90€

*Les coses ben fetes requereixen el seu temps*

Preus IVA inclòs

*Per al·lèrgies i intoleràncies si us plau ens ho consulteu.

Taverna de nit - Carta en castellano

TAPAS

-Tapa de fuet 4,25€
-Tapa de queso 4,90€
-Tapa de jamón ibérico 10,50€

“Todo acompañado de pan con tomate”

-Tacos de chistorra flameados 4,50€
-Mejillones al vapor 5,50€
-Mini vermut 6,50€

PLATOS

-Tortilla de patata con cebolla y calabacín 6,90€
-Tortilla de queso o atún 5,90€
-Tortilla a la francesa 5,00€

“todas las tortillas están hechas al momento y con huevos camperos”

-Ensalada TAVERNA 10,90€
(mezcla de lechugas, tomate , atún , cebolla , rulo de cabra y frutos secos)
-Carpaccio de buey con polvo de parmesano y un toque fresco de aceite
de albahaca 11,50€
-Cremoso de guisantes con virutas de jamón y semillas 6,90€
-Queso Provolone al horno con base de tomate , atún y aceitunas 8,50€

PARA COMPARTIR

-Surtido de Ibéricos 19,90€
-Surtido de patés km0 de setas, escalivada , pimienta, queso y hierbas del valle 15,80€
-Camembert al horno con aceite trufado y tostaditas 9,80€
-Trinxat de la Cerdanya con col de Ventolà 12,80€

NUESTRA BRASA

-Cordero del Ripollès 14,70€
-Bistec de potro del Ripollès con ajo y perejil (plancha) 14,50€
-Entrecot de ternera ECO Ripollès 220 g 13,90€
-Entrecot de ternera ECO Ripollès 450 g 25,90€
-Tomahawk de ternera ECO Ripollès 1,6 kg – mejor encargar antes 62,00€
-Butifarra 8.50€
-Pata de pulpo con Parmentier y un toque de aceite trufado 19,50€

“Acompañamiento con patata y tomate al caliu”

-También tenemos confit de pato con acompañamiento de arroz, manzana
y patata 16,90€

ESPECIALIDAD DE LA TAVERNA

-Sopa de cebolla con queso, huevo gratinado y picatostes 8,90€
-Manitas de cerdo con patata al caliu y all i oli 8,90€

POSTRES

-Yogur natural de Ca l’Esteve (Batet) 2,90€
-Cremoso de frutos del bosque con frambuesas y arándanos 4,90€
-Coulant de xocolate negro 5,40€
-Coulant de xocolate relleno de mango y fruta de la pasión 5,70€
-Pastelito de queso con frutos del bosque 4,95€
-Requesón de Ca l’Esteve con miel y nueces 3,90€

*Las cosas bien hechas requieren su tiempo*

Precios IVA incluido

*Por alergias i intolerancias por favor nos lo comentan

Taverna de nit - English

TAPAS

-Fuet sausage appetizer 3,50€
-Cheese appetizer 4,50€
-Iberian ham appetizer 9,90€

“All served with catalan tomato bread”

-Pieces of flamed xistorra sausage 3,75€
-Traditional Catalan Toast with Iberian “sobrassada” sausage spread and honey  3,75€

ENTRÉES 

-Cream of chickpeas with camagroc mushroom powder and black olive tapenade 6,80€
-Potato omelette with onion and courgette (freshly prepared on demand) 6,50€
-Cheese or tuna omelette 5,50€
-Garró (pork knuckle) carpaccio with “ratafia” and fig jam 4,90€
-Tossed green salad with raisins, walnuts and seeds 6,90€
-Tomato salad with Cantabrian tuna belly 8,50€
-Tomato carpaccio with Cantabrian anchovies 8,20€
-Beef carpaccio with Parmesan  shavings and a fresh dash of basil oil 10,90€
-Mafaldas (Italian pasta) with garlic sprouts and mushroom sauce and a touch of truffle oil 7,90€
-Cream of Pumpkin with guacamole, cherries and seeds 6,50€

TO SHARE

-Assortment of  Catalan cured sausages 15,70€
-Assortment of Iberian cured pork products 17,90€
-Assortment of local pates (mushrooms, escalivada, pepper, cheese and herbs from the valley) 15,50€
-Baked Camembert with truffle oil and little toast 9,50€
-Baked Provolone cheese on a bed of tomatoes, tuna and olives 7,25€

GRILL

-Grilled local lamb 13,80€
-Local foal steak with garlic and parsley 14,50€
-ECO Ripollès (local) beef entrecote 220 g 12,90€
-ECO Ripollès (local) beef entrecote 450 g 24€
-Tomahawk “matured cow” 1,2 kg – Please, request in advance 62€
-Pork trotters 8,90€
-Traditional Catalan Grilled pork sausage 8,50€
-Grilled pork cheeks 8,90€
-Octopus Tentacles Delicacy on a bed of parmentier 19,50€
-Grilled tuna loin with roasted vegetables 15,90€

“Served with roasted potatoes and tomatoes”

WINTER MEALS

-Onion soup with gratinated cheese and egg 8,50€
-Mushroom stew 11,50€
-Trinxat de la Cerdanya (mashed potato and cabbage) served with frizzled bacon 12,80€
-Traditional Catalan Toast with escalivada (Catalan-style roasted eggplant, red pepper and onion) and Cantabrian anchovies 12,50€

DESSERTS

-Plain yogurt from Ca l’Esteve (Batet)  2,90€
-Creamy dessert with forest fruits  4,40€
-Dark chocolate coulant  4,90€
-Chocolate coulant stuffed with mango and fruit passion  5,20€
-Milk curd from Ca l’Esteve with honey  3,70€
-Scoop of ice cream with syrup  3,90€

The best things life take time

% VAT included

*For allergies and intolerances, please check with our staff.