La Taverna de Nit

Restaurant Ribes de Freser

C/Eres, 13 17534 Ribes de Freser
689 23 30 37

MENÚ DINAR
Català | Castellano 

MENÚ SOPAR
Català | Castellà

MENÚ DINARS

Dissabtes i diumenges de 13:30 a 15:30h. i dies especials. Consulta l’horari

ENTRANTS

 -Mini vermut
 -Amanida verda 
 -Platet de fuet amb pa i tomàquet

PRIMERS PLATS

 -Crema de verdures
 -Musclos al vapor
 -Amanida TAVERNA (aquesta amanida conté fruits secs)
 -Provolone amb llit de tomàquet i tonyina
 -Favetes saltajades a la catalana
 -Sopa de ceba (especialitat de la casa)

SEGONS PLATS

 -Peus de porc a la brasa amb patata al caliu i all i oli
 -Xai a la brasa (supl . 3€)
 -Llangonisseta a la brasa amb patata al caliu
 -Entrecot de vedella ECO Ripollès 220 g amb patata i tomàquet al caliu (sup. 3€)
 -Entrecot de vedella ECO Ripollès 450 g amb patata i tomàquet al caliu (sup 13€)
 -Arròs de muntanya (mín . 2 persones)
 -Pota de pop a la brasa amb parmentier i un toc d’oli trufat (sup. 9€)
 -Cuixa de pollastre a la brasa

POSTRES

 -Iogurt natural de Ca l’Esteve (Batet)
 -Cremós de fruits del bosc amb gerds i nabius
 -Mató de Ca l’Esteve amb mel i nous
 -Gelats
-Fruita del temps
-Coulant de xocolata negre (sup. 3€)
-Coulant de xocolata farcit de mango i passió (sup. 3€)
-Pastisset de formatge amb fruits del bosc (sup. 3€)

* AIGUA i PA INCLÒS *
-ELS MENÚS NO ES COMPARTEIXEN-

MENÚ 22€
MIG MENÚ 17€

MENÚ MEDIODIA

Sábados y domingos de 13:30 a 15:30h. y dias especiales. Consulta el horari0

ENTRANTES

 -Mini vermut
 -Ensalada verde  
 -Platillo de fuet con pan y tomate

PRIMEROS PLATOS

 -Crema de verduras con tomate cherry y semillas
 -Mejillones al vapor
 -Ensalada TAVERNA (esta ensalada contiene frutos secos)
 -Provolone con base de tomate y atún 
 -Habitas salteadas
 -Sopa de cebolla (especialidad de la casa)

SEGUNDOS PLATOS

 -Manitas de cerdo a la brasa con patata al caliu y alli i oli
 -Cordero a la brasa (supl . 3€)
 -Butifarra a la brasa con patata al caliu
 -Entrecot de ternera ECO Ripollès 220 g con patata y tomate al caliu (sup. 3€)
 -Entrecot de ternera ECO Ripollès 450 g con patata y tomate al caliu (sup 13€)
 -Arroz de montaña (mín . 2 personas)
 -Pata de pulpo a la brasa con parmentier y un toque de aceite trufado (sup. 9€)
 -Muslo de pollo a la brasa

POSTRES

 -Yogurt natural de Ca l’Esteve (Batet)
 -Cremoso de frutos del bosque con frambuesa y arándanos
 -Requesón de Ca l’Esteve con miel y nueces
 -Helados
-Fruta del tiempo
-Coulant de chocolate negro (sup. 3€)
-Coulant de chocolate relleno de mango y fruta de la pasión (sup. 3€)
-Pastel de queso con frutos del bosque (sup. 3€)

* AGUA y PAN INCLUIDO *
-LOS MENÚS NO SE COMPARTEN-

MENÚ 22€
MEDIO MENÚ 17€

MENÚ SOPARS

-català-

-Platet de fuet amb pa i tomàquet
-Platet de formatge amb pa i tomàquet
-Platet de pernil ibèric amb pa i tomàquet (supl . 6€)
-Tacos de xistorra flamejats
-Musclos al vapor
-Truita de patata amb ceba i carbassó *és feta al moment i amb ous de pagès*
-Amanida TAVERNA (barreja d’enciams, tomàquet, tonyina , ceba , rulo de cabra i fruits secs)
-Amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina
-Carpaccio de bou amb polsim de parmesà i un toc fresc d’oli d’alfàbrega
-Carpaccio de garro amb mostassa
-Crema de verdures amb tomàquet cherry i llavors
-Formatge Provolone al forn amb llit de tomàquet, tonyina i olives
-Camembert al forn amb oli trufat i torradetes
-Sopa de ceba (especialitat de la casa)
-Favetes saltajades a la catalana
-Xai del ripollès (supl . 3€)
-Entrecot de vedella ECO Ripollès 220 g (supl . 3€)
-Entrecot de vedella ECO Ripollès 450 g (supl . 13€)
-Llangonisseta
-Cuixa de pollastre a la brasa

“La carn a la brasa va acompanyada amb patata i tomàquet al caliu”

-Peus de porc amb patata al caliu i all i oli
-Pota de pop a la brasa amb Parmentier i un toc d’oli trufat (supl . 9€)

POSTRES

-Iogurt natural de Ca l’Esteve (Batet)
-Cremós de fruits del bosc amb gerds i nabius
-Mató de Ca l’Esteve amb mel i nous
-Gelats
-Fruita del temps
-Coulant de xocolata negre (sup. 3€)
-Coulant de xocolata farcit de mango i passió (sup. 3€)
-Pastisset de formatge amb fruits del bosc (sup. 3€)

MENÚ 22€
2 PLATS A ESCOLLIR + POSTRE + AIGUA + COPA DE VI o CERVESA o REFRESC

MIG MENÚ 17€ 
1 PLAT A ESCOLLIR + POSTRE + AIGUA + COPA DE VI o CERVESA o REFRESC

ELS MENÚS NO ES COMPARTEIXEN

 

també tenim a la carta…

-Assortit d’ibèrics amb pa i tomàquet 22,90€
-Assortit de patés km0 bolets, escalivada , pebre , formatge i herbes de la vall 16,90€
-Fondue Suïssa (pa , frankfurt, fruites i verdures)  17,50€ per persona (mín .2 persones)
-Entrecot de vedella ECO Ripollès 450 g amb acompanyament de tomàquet i patata al caliu 25,90€

*Les coses ben fetes requereixen el seu temps*
Preus IVA inclòs

*Per al·lèrgies i intoleràncies si us plau ens ho consulteu.

MENÚ CENA

-castellano-

-Platillo de fuet con pan y tomate
-Platillo de queso con pan y tomate
-Platillo de jamón ibérico con pan y tomate (supl . 6€)
-Tacos de chistorra flameados
-Mejillones al vapor
-Tortilla de patata con cebolla y calabacín *está hecha al momento y con huevos camperos*
-Ensalada TAVERNA (mezcla de lechugas, tomate , atún , cebolla , rulo de cabra y frutos secos)
-Ensalada de tomate con ventresca de atún
-Carpaccio de buey con polvo de parmesano y un toque fresco de aceite de albahaca
-Carpaccio de garro con mostaza
-Crema de verduras con tomate cherry y semillas
-Queso Provolone al horno con base de tomate, atún y aceitunas
-Camembert al horno con aceite trufado y tostaditas
-Sopa de cebolla (especialidad de la casa)
-Habitas salteadas a la catalana
-Cordero del Ripollès (supl . 3€)
-Entrecot de ternera ECO Ripollès 220 g (supl. 3€)
-Entrecot de ternera ECO Ripollès 450 g (supl. 13€)
-Butifarra
-Muslo de pollo a la brasa

“La carne a la brasa va acompañada con patata i tomate al caliu”

-Manitas de cerdo con patata al caliu y all i oli
-Pata de pulpo a la brasa con Parmentier y un toque de aceite trufado (supl . 9€)

POSTRES

-Yogur natural de Ca l’Esteve (Batet)
-Cremoso de frutos del bosque con frambuesas y arándanos
-Requesón de Ca l’Esteve con miel y nueces
-Helados
-Fruta del tiempo
-Coulant de xocolate negro (supl . 3€)
-Coulant de xocolate relleno de mango y fruta de la pasión (supl . 3€)
-Pastelito de queso con frutos del bosque (supl . 3€)

MENÚ 22€

2 PLATOS A ESCOGER + POSTRE + AGUA + COPA DE VINO o CERVEZA o REFRESCO

MEDIO MENÚ 17€

1 PLATO A ESCOGER + POSTRE + AGUA + COPA DE VINO o CERVEZA o REFRESCO

LOS MENÚS NO SE COMPARTEN

 

TAMBIÉN TENEMOS A LA CARTA

-Surtido de Ibéricos 22,90€
-Surtido de patés km0 de setas, escalivada , pimienta, queso y hierbas del valle 16,90€
-Fondue Suiza (pan, frankfurt, frutas y verduras) 17,50€ por persona (mín .2 personas)
-Entrecot de ternera ECO Ripollès 450 g con acompañamiento de patata y tomate al caliu 25,90€

*Las cosas bien hechas requieren su tiempo*
Precios IVA incluido

*Por alergias y intolerancias por favor nos lo consultan*