Paintball Racons Aventura

Loading

A Ribes de Freser, una activitat dinàmica, lúdica, divertida!!. Per gaudir amb els amics o amb la família. Paintball, zona d’aparcament, servei de barbacoa i de begudes.
Dos modalitats, una per nens entre 6 i 10 anys i un altre per adults a partir d’11 anys.


FITXA TÈCNICA

Localitat: Ribes de Freser.
Edat: Modalitat infantil per nens de 6 a 10 anys. Adults a partir d’11 anys.
Altres observacions: Zona d’aparcament, servei de barbacoa i begudes, tot el material necessari per realitzar l’activiat.
Tarifes: 19€/nen, 23€/adult – recarrega de boles 7€

Paintball Ribes

Paintball, gaudeix d'un dia diferent

A Paintball Racons Aventura, tal i com el seu nom indica, oferim fer un paintball a l’aire lliure en un entorn privilegiat. Ribes de Freser compte amb racons ideals per realitzar esports d’aventura, i Paintball Racons Aventura n’és un d’ells. Disposem de dos camps de paintball, zona d’aparcament, servei de barbacoa i de begudes, i et proporcionem tot el material necessari per fer la partida (mono, màscara i marcadora). Estem compromesos en cuidar el nostre entorn i per això les boles de pintura que utilitzem són 100% biodegradables.

Com que és un joc d’estratègia (i molt divertit!) hem pensat que tota la família podria ser-ne partícep. Per això tenim dos tipus de paintballs: pels més petits, de 6 a 10 anys, amb marcadores especials i paintballs per adults, a partir dels 11 anys, amb les marcadores corresponents.

És l’activitat idònea per fer esport, aprendre a treballar en equip, practicar l’estratègia, alleujerar l’estrès i fer salut!

Paintball Ribes

Celebracions originals i divertides

A més, en el nostre Paintball hi cap tot tipus de celebració: aniversaris, comiats de solters i solteres, teambuildings (activitats per empreses), activitats extraescolars, o simplement, venir a passar el dia amb el grups d’amics o de família.

Paintball Ribes

Recomanacions

Recomanem venir amb roba còmoda, adient a l’època de l’any en la que ens trobem i ser un mínim de 8 persones per poder fer un enfrontament de quatre contra quatre. En el cas del paintball infantil, han de ser un mínim de 10 nens/es.

També oferim dinar-barbacoa. Si s’hi està interessat, és important fer la reserva amb antelació.

Tarifes

El preu per persona per fer el paintball és de 19€ pels més petits i 23€ pels adults. La recarrega de boles, 7€

Paintball Ribes

Més infomació i contacte Paintball Racons Aventura

Trobaràs més informació al nostre web www.raconsaventura.com o a les nostres xarxes socials: @paintball_raconsaventura.

Si necessites posar-te en contacte amb nosaltres ens pots escriure a paintball.raconsaventura@gmail.com o a través del telèfon 617 834 116.

*Totes les imatges del reportatge són propietat de Racons Aventura i està totalment prohibida la seva còpia i utilització.

CATEGORIES: