Ruta de l’estret del forn

Loading

L’estret del Forn, és un indret diferent, curiós i màgic, que cal visitar si estàs per la Vall de Ribes.

S’hi arriba molt fàcilment, per un camí planer i no massa llarg,  que surt del poble de Queralbs. En poc més de mitja hora, caminant amb nens, ja hi hem arribat. 

FITXA TÈCNICA

Distància: 2 Km anada.
Desnivell de pujada: 60 m.
Dificultat: Baixa.
Durada: 30 minuts
Tipus: Lineal. La tornada és pel mateix camí

Altres observacions: Recomanada per totes les edats. A l’estiu acostuma a haver-hi força gent, buscar hores de poca afluència. 

Portar calçat adequat per caminar per dins del riu si vols remullar el peus i caminar  resseguint el riu entre les roques.

perfil ruta estret del forn

Aparcament i arribada a l'inici de la ruta

S’ha d’aparcar a l’entrada del poble, però en temporada alta, el millor és fer-ho a l’aparcament del cremallera.

La ruta comença a l’església de Sant Jaume, cal travessar tot el poble per arribar-hi, i @PrincessCamper ens envia aquesta fotografia de la caseta del Ratolí Pérez que trobareu dins del poble de Queralbs, abans d’arribar a l’església.

Us animeu a buscar-la?

@PrincessCamper

Sortida de l'Església des de Sant Jaume, Queralbs

Cal aparcar a l’entrada del poble, i en temporada alta, el millor és fer-ho a l’aparcament del cremallera. Per arribar fins a l’església de Sant Jaume haurem de travessar tot el poble, i @PrincessCamper ens envia aquesta fotografia de la caseta del Ratolí Pérez que trobareu pel camí, abans d’arribar a l’església. T’animes a buscar-la?

El camí surt del costat de l’Església de Sant Jaume de Queralbs. On trobaràs el primer indicador del camí.

Estret del Forn

El primer tram és estret i amb una mica de pujada, però de seguida s’arriba a la pista ample i planera que ens portarà, en poc menys de 20 minuts, fins a l’Estret del Forn.

A partir de trobar la Font del Coronel, el camí es tornarà cada vegada més estret, fins a trobar-te caminant per un bonic sender al costat del riu.

Estret del Forn
cami estret del forn queralbs

Cal seguir el camí, creuar el riu un parell de vegades per les passarel·les que s’han habilitat i ja haurem arribat!!

Pots consultar i descarregar aquesta ruta al wikiloc, i seguir-la des d’allà per no perdre’t ni un dels indrets que cal visitar.

Esperem que la disfruteu tan com nosaltres!!

CATEGORIES: