Sortida transfronterera de Núria a Eina

202301JulTot el diaSortida transfronterera de Núria a Eina

Detalls de l'esdeveniment

Sortida transfrontarera de Núria a Eina

El proper dissabte 1 de juliol tindrà lloc la tradicional excursió a peu de Núria a Eina, una jornada d’intercanvi de coneixements oberta a tothom, on treballadors dels espais naturals d’ambdós vessants explicaran projectes i experiències de gestió conjuntes.

Sortirem des de Núria i pujarem cap al coll d’Eina, on ens trobarem amb els companys de l’altre vessant i compartirem música, producte agroalimentari local i experiències de gestió a l’entorn dels rapinyaires i el patrimoni cultural. Després baixarem plegats cap al Pla de la Beguda (vall d’Eina) i cap al poble d’Eina (Alta Cerdanya), on un autobús ens retornarà cap a Ribes de Freser.
Aquesta sortida ja s’ha convertit en una tradició, i esdevé una celebració oberta al públic de la col·laboració que durant l’any es duu a terme entre els òrgans gestors dels espais naturals protegits dels dos costats del Pirineu oriental axial.

DATA: dissabte 1 de juliol de 2023
PUNT DE TROBADA: 8.05h a l’estació del cremallera de Ribes-Enllaç (al costat de l’estació de RENFE)

-Cal agafar el Cremallera a les 8.20 h a Ribes-Enllaç. La reserva i compra on-line del bitllet va a càrrec individual de cada participant. Cal fer-ho a www.valldenuria.cat (adults 22 €).

-A les 18.30 h un autocar ens recollirà a Eina i ens tornarà a l’estació de Ribes de Freser, sense cost per al participant.

-El nombre de persones és limitat. Reserva obligatòria a pnterfreser.tes@gencat.cat / 972 702 209.

-Cal portar dinar i anar equipat d’alta muntanya, i tenir present que cal estar preparat per a una caminada que durarà unes 8 h.

Al llarg de la sortida, treballadors, guies i educadors del Parc explicaran diferents projectes als participants, juntament amb els tècnics de les Reserves Naturals Nord-catalanes, amb qui coincidirem a partir del coll d’Eina i durant tota la baixada cap a Eina. Música i productes locals amaniran la festa.

Ubicació

Vall de Núria

Vall de Núria, 17534 Queralbs, Girona

Other Events

Tornar a agenda

Tornar a Agenda