Processons de Setmana Santa a Camprodon

202428MarTot el dia29Processons de Setmana Santa a Camprodon

Detalls de l'esdeveniment

Processó dels Sants Misteris a Camprodon

28 de març, Dijous sant, a les 20:30h
Desfilada dels Romans

Sortida: Plaça Santa Maria

La Processó de Setmana Santa compta amb aquesta espectacular processó precedida pels Romans, Manaies o Armats. Sortida a dos quarts de nou, 8:30h.
Recorregut: Plaça Santa Maria-C/ València-Quatre Cantons-C/ Ferrer Bàrbara-Plaça Dr. Robert-Palanca d’Enllà Ter-Passeig d’Espinalba-Pont Nou-Antic C/ Major-Camí del Castell-Plaça de la Vila-C/ Sant Roc-C/ Isaac Albéniz-Quatre Cantons-C/ València-Monestir

29 de març, Divendres Sant a les 08:00h
Processó de les dones

La Processó de Setmana Santa del divendres a les 8h del matí es coneix com la processó de les Dones i és el preludi de l’espectacular processó precedida pels Romans, Manaies o Armats.

Recorregut: C/ Catalunya-Plaça de la Vila-c/ Sant Roc- C/ Isaac Albéniz-Quatre Cantons-C/ Ferrer Bàrbara-Plaça Dr. Robert- C/ València- Plaça Santa Maria-Església Santa Maria

29 de març, Divendres Sant a les 21:00h
Processó dels Sants Misteris

Sortida: Plaça Santa Maria

La Processó de Setmana Santa compta amb aquesta espectacular processó precedida pels Romans, Manaies o Armats. Arrenca a les nou del vespre des de la plaça Santa Maria de Camprodon.
Recorregut: Plaça de Santa Maria-C/ València-C/ Ferrer Bàrbara-Plaça Dr. Robert-Quatre Cantons-C/ Isaac Albéniz-C/ Sant Roc-Plaça de la Vila- C/ Josep Morer-Passeig de la Muralla-Plaça del Carme-Església del Carme.
Processó Sants Misteris Camprodon 2024

Ubicació

Camprodon

17867 Camprodon

Other Events

Tornar a agenda

Tornar a Agenda