Festa Major de Camprodon

202320JunyTot el dia24Festa Major de Camprodon

Detalls de l'esdeveniment

FESTA MAJOR DE CAMPRODON 2023

L’Ajuntament de Camprodon organitza la Festa Major, amb activitats i propostes per a tots els públics del 20 al 24 de juny.

Ja pots descarregart-te el programa de Festa Major aquí

PROGRAMA D’ACTES

Dijous 15 de juny

A les 17:00 h, quina popular al Casal de la Gent Gran

Dissabte 17 de juny

A les 10:00 h, festival de gimnàstica artística i taekwondo al Pavelló Llandrius.
A les 21:00 h, exhibició nocturna de modelisme naval al Parc de la Mare de la Font.
A les 22:00 h, representació de l’obra teatral “El florido pensil” a càrrec del grup de teatre Teatrus Rotundus al Casal Camprodoní. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme i dues hores abans al mateix Casal. Preu socis: 7,00 € i no socis 10,00 €.

Diumenge 18 de juny

A les 10:00 h, trobada de modelisme naval de vaixells teledirigits al Parc de la Mare de la Font
A les 10:30 h, cycling day a l’Espai U d’Octubre. Inscripcions a l’Ofi cina de Turisme Preu: 15 €/hora. En cas de pluja l’activitat es realitzarà al Pavelló Vell.

 

Dimarts 20 de juny

A les 20:30 h, sopar popular al Parc de la Mare de la Font. Menú: Fideuà de marisc, guisat de pollastre i botifarra, gelat, aigua, vi i gasosa 18,00 €. Recollir els tiquets a l’Oficina de Turisme abans del diumenge 18 de juny. En cas de pluja el sopar es farà al Pavelló Vell.

Seguidament, concurs de samarretes de la Festa Major (es premiarà al grup amb la millor samarreta). Organització i jurat a càrrec de la comissió de festes. Seguidament, concerts amb els grups Cabra Boja, Virgínia Zaldívar i Pub 2000 dj’s amb música dels 80 i 90 a l’escenari del Parc de la Mare de la Font. Després del grup Cabra Boja, elecció de la pubilla i l’hereu 2023. Seleccioneu els vostres candidats a hereu i pubilla a la part central del programa i voteu a l’urna que hi haurà a l’escenari de la Mare de la Font a partir de les 20:30 h o amb anterioritat a l’Oficna de turisme. Hi haurà servei de barra: AFA Institut Germans Vila Riera.

Dimecres 21 de juny

A les 11:00 h, Pregó de la Festa Major de Sant Patllari 2023 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Camprodon a càrrec del mossèn Josep Sala Subirana. Seguidament, Cercavila amb els gegants i els geganters de la Vall de Camprodon i l’Orquestra Selvatana des de la Plaça de la Vila a la Plaça Santa Maria.

A les 12:00 h, missa solemne amb actuació de la Coral Camprodon a l’església de Santa Maria. Sortint de missa, fotografia popular als jardins del Monestir de Sant Pere. ENTREGA de MOCADOR de Festa Major 2023

A les 12:00 h, audició de Festa Major amb l’Orquestra Selvatana a la Residència d’avis municipal de Camprodon (Acte exclusiu per als residents).

A les 13:00 h, vermut popular de Festa Major i sardanes amb l’Orquestra Selvatana a la Plaça Santa Maria. Organitza: Casal de la Gent Gran

A les 17:00 h, campionat de truc i parxís al Carrer Nou i jocs de cucanya a la plaça Dr. Robert a càrrec de la comissió de festes.

A les 18:00 h, sardanes i concurs del ball de la Maniera amb l’Orquestra Selvatana a la Plaça Dr. Robert

A les 22:00 h, serenata amb l’Orquestra Selvatana als 4 Cantons (Plaça Cèsar August Torras). En cas de pluja es farà al cinema Casal Camprodoní.

A les 00:00 h, P3 Party al Parc de la Mare de la Font.

A les 04:30 h, batucada amb Els Entrompats i elecció del pendó/ona fins a la plaça Dr. Robert on hi haurà coca, xocolata i un xarrup.

Hi haurà servei de barra al Parc de la Mare de la Font.

Dijous 22 de juny

A les 11:00 h, el grup musical Vora el Ter cantarà a la residència geriàtrica pels nostres avis.

A les 12:00 h, cercavila de pujada a la Font de Sant Patllari amb l’Amadeu & Cia. Sortida: Plaça de la Vila

A les 12:00 h, celebració de missa pels difunts a l’església de Santa Maria

A les 13:30 h, dinar popular a la Font de Sant Patllari amb amanida, mongetes seques i llonganisseta, regat amb xampany Dubois, cafè i licors.

Venda anticipada de tiquets a l’Oficina de Turisme i a la mateixa font. Preu: 5,00 €. Es recorda a tothom que cal portar el plat, got i els coberts

Després de dinar, popular campionat d’estirada de corda

Després de l’estirada de corda, cercavila de baixada de la Font de Sant Patllari amb remullada pels carrers de Camprodon acompanyats de la música de l’Amadeu & Cia

A les 17:00 h, festa de l’escuma per als més petits de la casa a la Plaça Santa Maria

A les 17:30 h, remullada popular al riu davant el Pont Nou

A les 23:00 h, actuació dels grups Buhos, Les Coco i MonDJ & BRtranDJ al Parc de la Mare de la Font.

Hi haurà servei de barra al Parc de la Mare de la Font.

Divendres 23 de juny

A les 10:30 h, inflables i tallers infantils a la Plaça Santa Maria.

A les 17:00 h, música per a la canalla amb Atrapasomnis al parc de la Mare de la Font.

A les 17:30 h, arribada de la flama del Canigó de Tradicat a la Plaça de la Vila.

A les 18:00 h, arribada de la flama del Canigó portada pel Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon a la Plaça de la Vila.

A les 19:00 h, festa holi Patxanga a la Plaça Santa Maria. Us aconsellem portar roba vella i ulleres de sol per protegir la vista. Organitza Ajuntament juvenil

A les 23:000 h, foguera de Sant Joan a l’Espai U d’octubre i castell de focs

A les 00:00 h, actuació musical amb Mamt’s, Coi Els Montgrons i Salt & Pepper a l’escenari de la Mare de la Font.

Hi haurà servei de barra al Parc de la Mare de la Font.

 Dissabte 24 de juny

Durant tot el dia mercat d’artesania de proximitat a la Plaça Santa Maria.

A les 10:00 h, Copa Vila de Camprodon al camp de Golf. Modalitat: Stablefot individual (9 forats).

A les 11:00 h, gimcana d’inflables (splash, girasalta i brau). Els participants s’hauran d’inscriure a partir de les 10:30 h amb grups d’un màxim de 6 persones a la Plaça Santa Maria el mateix dia. Cal portar banyador i moltes ganes de gresca. Organitza: Creu Roja Vall de Camprodon. Preu: 5,00 € esmorzar inclòs.

A les 17:00 h, baixada d’andròmines al C/ Cerdanya. Trobareu les bases a www.camprodon.cat o a l’Oficina de Turisme. Inscripcions a l’Oficina de Turisme abans del 20 de juny.

A les 18:00 h, sardanes amb la Cobla Canigó a la Plaça de la Vila.

A les 22:30 h, actuació musical de Orquestra Di-versiones, Lesquefaltaband i DJ AMLO i BeatValley Dj’s al Parc de la Mare de la Font.

Hi haurà servei de foodtrucks. I servei de barra: AFA escola Dr.Robert i Fundació comunitària de la Vall de Camprodon.

Diumenge 25 de juny

Durant tot el dia mercat d’artesania de proximitat a la Plaça Santa Maria.

A les 11:00 h, jornada de portes obertes al Parc de Bombers. Podreu conèixer les instal·lacions, els vehicles i material que utilitzen i alguna sorpresa més! Durant la jornada de portes obertes, es durà a terme recollida d’aliments en benefici de Creu Roja Camprodon.

 

INFORMACIÓ DE LA PÀGINA WEB DE L’AJUNTAMENT DE CAMPRODON: https://www.camprodon.cat/fm2023/

Ubicació

Camprodon

17867 Camprodon

Tornar a agenda

Tornar a agenda