2ª Caminada solidària pel Ripollès

202409Juny07:002ª Caminada solidària pel Ripollès

Detalls de l'esdeveniment

2ª Caminada solidària pel Ripollès

El pròxim 9 de juny, la Plaça de l’Ajuntament Ripoll, es convertirà en el punt de partida d’una jornada solidària amb la celebració d’una caminada que ofereix dues opcions de recorregut per a tots els nivells.

La camina de 23 quilòmetres començarà a les 7:00 del matí, oferint un repte emocionant als participants més valents. Per als que prefereixen una opció més suau, la caminada de 11,7 quilòmetres sortirà a les 9:30 del matí. Ambdues rutes permetran als participants gaudir dels bells paisatges naturals de Ripoll mentre contribueixen a una causa noble.

Aquest any, els diners recaptats es destinaran a organitzar una sortida a la platja per als avis de les 5 residències del Ripollès, proporcionant-los un dia especial i diferent.

Per a aquells que no puguin participar en la marxa, també hi ha disponibles articles de marxandatge per col·laborar amb la causa. Tota la informació i les inscripcions estan disponibles a la web: fentvia.com.

No deixis passar aquesta oportunitat de fer esport, gaudir de la natura i contribuir a una iniciativa solidària que farà feliços als nostres avis. Uneix-te a la marxa solidària i fes la teva aportació!

DIA: Diumenge, 9 de juny
PUNT DE SORTIDA: Plaça Ajuntament Ripoll, davant escales esglèsia de Sant Pere
PREU:

  • Caminada Talla L (22km) : Preu Adults 20€ – Preu Menors de 14 anys: 10€
  • Caminada Talla S (12Km): Preu Adults 15€ – Preu Menors de 14 anys: 8€

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓNS: A la web de Fent via

Ubicació

Ripoll

Plaça Sant Eudald, 17500 Ripoll

Other Events

Tornar a agenda

Tornar a Agenda