Descobreix Ribes de Freser amb el Met de Ribes

Loading

Busca els 13 Mets metàl·lics amagats a diferents indrets de Ribes de Freser i descobreix els punts de més interès i la història del municipi. Juga amb la família o els amics, amb l’ajuda del fullet explicatiu o amb l’aplicació accessible des de www.metderibes.cat

Com jugar-hi?

Hi pots jugar amb el full explicatiu que trobaràs a l’Oficina de Turisme de Ribes de Freser, i amb l’aplicació del joc que trobaràs a www.metderibes.cat 

Es tracta de cercar tots els Mets que hi ha marcats al mapa i descobrir lúdicament Ribes de Freser. A cada Met també hi trobarem endevinalles, i preguntes sobre Ribes.

app met de ribes
Met de Ribes

La llegenda d'en Met

En Met, fa molts i molts anys, fou un rodamón de la Vall de Ribes, que segons la llegenda vivia en una cabana prop del poble, a vegades visitava la vila per recollir menjar que la gent llençava a la llera del riu. Però un dia, una riuada va sorprendre el pobre Met i se’l va endur riu avall davant l’alarmant mirada dels veïns que li demanàvem que passava, que feia al riu?, i en Met responia que “anava fent”.

La llegenda transmet el caràcter i filosofia de vida, basada en la calma, la contemplació i la tolerància, un tarannà que respon a la gent de la zona.

Informació general

El Consell Comarcal del Ripollès juntament amb l’Ajuntament de Ribes de Freser, han treballat dins el pla de promoció del turisme de natura L’experiència dels Pirineus més autèntics, administrat pel Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER), i han fet realitat aquest interessant projecte amb l’objectiu de reforçar el Ripollès com a destinació turística.

CATEGORIES: