El Trenet turístic de la Vall de Camprodon

Descobrir la Vall de Camprodon amb el Trenet Turístic és una manera original i diferent de gaudir amb la família d’una activitat divertida i única.

Hi ha 9 rutes diferents que recorren tota la Vall, 56 places i un guia acompanyant que us acompanyarà durant el recorregut.

Imatge del Trenet Turístic de la Vall de Camprodon al passeig Maristany de Camprodon

Rutes

Ruta per la Vila de Camprodon

Aquesta ruta transcorre pels carrers de Camprodon, té una durada aproximada d’uns 45 minuts i passa per 18 punts d’interès turístic, comentats per àudio.

Durada aproximada 45 minuts.

Ruta 2. Sant Pau de Segúries

Ruta amb Trenet Turístic fins a Sant Pau de Segúries per la pista forestal, visita el poble i torna a Camprodon per la C-38.

Ruta 3. Llanars per la Bellabriga

El recorregut passa per pista forestal i carretera, s’arriba a Llanars per la Bellabriga, visita el poble per després pujar a la Roca i Abella del municipi de Vilallonga de Ter. Tornada per carretera i entrada a Camprodon pel Passeig Maristany.

Ruta 4. Molló i Espinavell

La ruta és tota per carretera, s’arriba a Molló per la C-38, es visita el poble i seguidament va cap Espinavell. Tornada a Camprodon pel mateix recorregut.

Ruta 5. Vilallonga de Ter i Tregurà

Recorregut per carretera enfilant fins a Vilallonga de Ter, es visita el poble i es puja fins a Tregurà, la tornada a Camprodon és pel mateix camí.

Ruta 6. Font Rubí i Rocabruna

Sortida de Camprodon fins a Font Rubí, seguidament s’arriba a Rocabruna on es podrà contemplar el paisatge de l’Alta Garrotxa. La tornada es fa pel mateix recorregut.

Ruta 7. Setcases

La ruta és tota per carretera, s’arriba a Setcases i es visita aquesta bonica població de la Vall de Camprodon. El retorn es fa pel mateix camí d’anada.

Ruta 8. Coll d'Ares

Ruta per carretera fins al Coll d’Ares. Coneix el camí de la retirada, un punt històric de fugida de la Guerra Civil. Gaudeix de vistes espectaculars del Vall de Camprodon i del Vallespir. Tornada pel mateix camí.

Punt de Sortida de totes les rutes

Preus

Els tiquets s’han de comprar directament dins del Trenet Turístic, en el moment de pujar.

Ruta 1


Preu Adults: 5€
Preu Nens menors de 12 anys: 2€

Resta de Rutes


Preu Adults: 9€
Preu Nens menors de 12 anys: 6€

Horaris

Horaris de la Web http://trenet.lavalldecamprodon.com/

Aquestes dades s’han agafat de la web trenet.lavalldecamprodon.com, visitar per si hi ha canvis en horaris, rutes i tarifies.

Descobreix el Ripollès

Busca on dormir, on menjar, on fer un entrepà quan acabis la teva ruta, on comprar… escull a quina zona del Ripollès vols anar i troba tota la informació que necessites!!

X