El Trenet turístic de la Vall de Camprodon

 1,812 visites totals a l'article

L'Activitat preferida dels més petits de la casa

Descobrir la Vall de Camprodon amb el Trenet Turístic és una manera original i diferent de gaudir amb la família d’una activitat divertida i única.

Hi ha 9 rutes diferents que recorren tota la Vall, 56 places i un guia acompanyant que us acompanyarà durant el recorregut.

Imatge del Trenet Turístic de la Vall de Camprodon al passeig Maristany de Camprodon

Rutes any 2022

Ruta 1 per la Vila de Camprodon

Aquesta ruta transcorre pels carrers de Camprodon, té una durada aproximada d’uns 45 minuts i passa per 18 punts d’interès turístic, comentats per àudio.

Durada aproximada 45 minuts.

Ruta 2. Sant Pau de Segúries

Ruta amb Trenet Turístic fins a Sant Pau de Segúries per la pista forestal, visita el poble i torna a Camprodon per la C-38.

Ruta 3. Llanars per la Bellabriga

El recorregut passa per pista forestal i carretera, s’arriba a Llanars per la Bellabriga, visita el poble per després pujar a la Roca i Abella del municipi de Vilallonga de Ter. Tornada per carretera i entrada a Camprodon pel Passeig Maristany.

Ruta 4. Molló i Espinavell

La ruta és tota per carretera, s’arriba a Molló per la C-38, es visita el poble i seguidament va cap Espinavell. Tornada a Camprodon pel mateix recorregut.

Ruta 5. Vilallonga de Ter i Tregurà

Recorregut per carretera enfilant fins a Vilallonga de Ter, es visita el poble i es puja fins a Tregurà, la tornada a Camprodon és pel mateix camí.

Ruta 6. Font Rubí i Rocabruna

Sortida de Camprodon fins a Font Rubí, seguidament s’arriba a Rocabruna on es podrà contemplar el paisatge de l’Alta Garrotxa. La tornada es fa pel mateix recorregut.

Ruta 7. Setcases

La ruta és tota per carretera, s’arriba a Setcases i es visita aquesta bonica població de la Vall de Camprodon. El retorn es fa pel mateix camí d’anada.

Ruta 8. Camí de la retirada. Coll d'Ares

Ruta per carretera fins al Coll d’Ares. Coneix el camí de la retirada, un punt històric de fugida de la Guerra Civil. Gaudeix de vistes espectaculars del Vall de Camprodon i del Vallespir. Tornada pel mateix camí.

Tarifes trenet de la Vall de Camprodon
Rutes Trenet Turístic Vall de Camprodon 2022

Punt de Sortida de totes les rutes

Preus

Els tiquets s’han de comprar directament dins del Trenet Turístic, en el moment de pujar.

Tarifes trenet de la Vall de Camprodon

Horaris 2022 TRENET TURÍSTIC VALL DE CAMPRODON

Horaris trenet turístic camprodon 2022

Aquestes dades s’han agafat de la publicitat repartida durant la primavera 2022 i de la web trenet.lavalldecamprodon.com, visitar per si hi ha canvis en horaris, rutes i tarifies.