Exemple Restaurant Prèmium

Aquest anunci et portarà més reservesEscriu aquí l'especialitat del restaurant, el tipus de cuina, com definiries el teu establiment, explica si hi ha menú, carta, brasa, si feu postres casolans, tarifes, tot el que vulguis...

Sempre que ho vulguis podràs editar aquest text afegint o traient contingut o canviant les imatges, i així mantenir-lo actualitzat sempre. Des del teu espai d'usuari tindràs accés directe al contingut i el podràs modificar en temps real, sense esperes ni intermediaris.
Pots penjar la carta i el menú, i entrar cada dia a canviar-la si és necessari, no et portarà més de 5 minuts de feina. T'ensenyarem com fer-ho i si ho prefereixes t'ho podem fer nosaltres.

Pots compartir l'enllaç de la pàgina a les xarxes, dins dels correus electrònics o per whatsapp per ensenyar aquesta informació als teus clients i fer el teu negoci més visible.

I enllaça la teva publicitat amb les teves xarxes socials, pàgina web i correu electrònic, amb els botons que veuràs més avall.

Entra a posar el teu anunci, només has de contestar un qüestionari, adjuntar 3 imatges i enviar-lo. En menys de 24h el teu anunci estarà penjat a la web, i si ho prefereixes, posa't en contacte amb nosaltres i t'ho fem nosaltres des de l'oficina. Escriu-nos a estem@connectats.cat

Explica tot el que et sembli interessant que l'usuari que consulta el teu establiment hagi de conèixer. Tens tot l'espai que vulguis.


Contacte


C/Major, 8 – Ripoll

Telèfon: 222332233
Correu electrònic: elteumail@connectats.catHoraris


Horari: De 13:00 a 15:00 i de 20:00 a 22:00
Festa setmanal: Dilluns
Fem vacanes: Novembre