connectats.cat

tens una consulta?

Omple el formulari i ben aviat contactarem amb tu!!

Responsable – Connectats.cat / Finalitat –  Consulta informativa / Legitimació – Consentiment de l’ usuari. / Destinatari – Les dades que em facilites a través d’aquest formulari, seran emmagatzemades en els servidors de Siteground, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, que també compleix amb la llei RGPD. Pots veure la política de privacitat de Siteground aquí: https://www.siteground.es/privacidad.htm / Drets – Podràs accedir i rectificar, limitar i suprimir les teves dades personals escrivint-me a estem @ connectat.cat

Què és Connectats?

A Connectats.cat t’ajudem a donar més visibilita digitalt al teu negoci. T’oferim un espai exclusiu on donar a conèixer els teus productes i serveis, estar en contacte amb els teus clients, donant una imatge actual i generant confiança.

La DIGITALITZACIÓ ja NO és una opció, cal formar part d’Internet i aprofitar-ne totes les eines per sobreviure en un món cada dia més digital

Avantatges de la publicitat digital

1

L'usuari que cerca informació, ho pot fer des de tots els dispositius (mòbil, ordinador o tauleta) en qualsevol moment del dia.

2

El propietari de la publicitat té accés directe al seu anunci, per modificar-lo, en temps real, totes les vegades que ho necessiti. Sense esperes ni gestions, i en pocs minuts.

3

Publicitat interactiva, l'usuari pot contactar amb un clic des de l'anunci, a la web, xarxes socials i mail de l'anunciant.

4

La visibilitat de l'anunci és proporcional al nombre d'usuaris d'internet. Està a l'abast de milions de persones a Catalunya i a centenars de milions a tot el món.

5

Connectats també publicita els anuncis a les Xarxes Socials, multiplicant així el nombre de visualitzacions de la teva publicitat.

6

Publicitat efectiva, econòmica i sostenible. Sense suport paper i tanmateix, arribant a més població.

Com posar publicitat a Connectats

Opció 1

A través de Connectats.cat
Posa’t en contacte amb nosaltres i gestionarem la publicitat des d’aquí.

Omple el formulari que trobaràs al final de l’article, escriu la teva consulta i ens posarem en contacte amb tu, el més aviat possible.

Opció 2

Pots posar tu mateix@ la publicitat del teu negoci, des del següent enllaç pots accedir a la pàgina d’inici on triar quin anunci vols posar i anar seguint els passos indicats.

Al canal de Youtube de Connectats, trobaràs vídeos que et mostraran com fer-ho.  De totes maneres és un procés molt ràpid i senzill.

Tarifes

A Connectats volem que hi hagi representat tot el Ripollès i que ningú es quedi fora. La intenció és crear un portal potent on tothom i sigui representat i així esdevenir una eina de consulta real i eficaç.

És per aquest motiu que hi ha la possibilitat de publicar publicitat per 0€ en el seu format mès bàsic, o si vols una publicitat amb tota la informació del teu negoci o servei, disposem d’un pla prèmium molt econòmic.

Publicitat en el directori especialitzat (comerços, professionals, restaurants….) amb el nom, població i dades de contacte bàsiques.

Gratuït

Prèmium

Espai privat d’usuari des d’on gestionar la publicitat, modificar o eliminar anuncis.

Gratuït

Prèmium

Imatge personalitzada del negoci, en el directori especialitzat.

Prèmium

Pàgina web exclusiva, interactiva, enllaçada des del directori principal, del negoci amb tota la informació, enllaços, i fotos destacades (vegeu exemple).

Prèmium

Difusió de la publicitat a Xarxes Socials.

Prèmium

Suport i consultoria en temes de Màrqueting Digital, Xarxes Socials i Pàgines web.

Prèmium

Preu:

Anunci Prèmium Anual: 149 € anunci durant tot un any.
Anunci Prèmium Trimestral: 49€ anunci durant 3 mesos

Seccions publicitàries

El portal està dividit en seccions que classifiquen els anuncis en diferents temàtiques, per facilitar la cerca a l’usuari.

– Professionals
– Comerços
– Restaurants
– Bars Cafeteries
– Establiments hotelers

Altres tipus d’anuncis

– Ofertes de feina
– Articles de segona mà
– Vendes o lloguers d’immobles

noves tecnologies i àrees rurals

És evident que les noves tecnologies i els nous canals de comunicació han arribat per quedar-se i fer-nos la vida més fàcil. I en un entorn rural, com és la Vall de Ribes, aquestes noves eines han de servir per fer-nos arribar més lluny, a més gent i trencar amb l’estacionalitat. No ens podem quedar enrere si volem donar un servei actual i de qualitat.

M’agradaria aportar el meu granet de sorra per aproximar aquestes eines tecnològiques als petits empresaris, comerços i establiments que ho necessitin, i que no siguin un obstacle, sinó una nova oportunitat.

Segueix-NOS a les xarxes

X