Connectats

sobre mi

Hola, em dic Núria Roqué i he creat i dissenyat Connectats.cat

Sóc programadora informàtica, i he cursat estudis de màrqueting digital, WordPress i comerç electrònic. He col·laborat en el disseny de diverses pàgines web, i assessoro diferents negocis i comerços, en màrqueting i xarxes socials.

Tot i això, he treballat els últims 15 anys en el món del turisme, fent de recepcionista en un establiment hoteler, feina que m’ha aportat una idea de què és el que vol el client que visita la zona i quines són les seves necessitats. Quins són els punts forts que tenim i en què hem de millorar per ser un destí turístic de qualitat.

La idea de Connectats, surgeix en un principi, per donar resposta a les necessitats del turisme i segona residència. Ja fa uns anys que tenia al cap la idea de fer un portal web informatiu del Ripollès, i després de donar-hi moltes voltes, em vaig posar a treballar-hi.

Un any més tard, surt Connectats.cat/vallderibes, part d’una web que aviat, funcionarà per tot el Ripollès. Encara falta molta feina per fer, i de mica en mica vaig actualitzant i modificant coses per millorar-ne la funcionalitat.

La Web consta de 3 seccions:

  • La Vall de Ribes
  • El Baix Ripollès
  • La Vall de Camprodon

Actualment en funcionament, la Vall de Ribes, des de l’agost de 2019, acumula més 1000 visitants i gairebé 12.000 pàgines consultades en 6 mesos.

A finals de Gener de 2020 comença a caminar la secció del Baix Ripollès.

I properament ho farà la Vall de Camprodon.

Aquest projecte està fet amb molta il·lusió i amb moltes ganes de donar un servei de qualitat a tots els que vivim al Ripollès i a tots els que passen per aquí a visitar-nos. Amb l’esperança d’aportar una eina que ajudi a la promoció de la zona, la creació de feina, i l’intercanvi.

Espero que us agradi i sobretot que us resulti útil.

Núria Roqué – Planoles

connectats.cat

  • Núria Roqué
  • 666 09 44 09
  • estem@connectats.cat

si vols contactar amb connectats.cat

Omple el formulari i en breu em posaré en contacte amb tu!

noves tecnologies i àrees rurals

És evident que les noves tecnologies i els nous canals de comunicació han arribat per quedar-se i fer-nos la vida més fàcil. I en un entorn rural, com és el Ripollès, aquestes noves eines han de servir per fer-nos arribar més lluny, a més gent i trencar amb l’estacionalitat. No ens podem quedar enrere si volem donar un servei actual i de qualitat.

M’agradaria aportar el meu granet de sorra per aproximar aquestes eines tecnològiques als petits empresaris, comerços i establiments que ho necessitin, i que no siguin un obstacle, sinó una nova oportunitat.

Segueix a connectats a les xarxes