LA IMPORTÀNCIA DE TENIR PRESÈNCIA A INTERNET SIGUI QUIN SIGUI EL TEU NEGOCI

5 RAONS PER LES QUALS HAS DE TENIR PRESÈNCIA A INTERNET

Internet és un important canal de comunicació per on hi passen més de 3 milions de persones cada dia, i no aprofitar l’oportunitat de ser-hi és no adonar-se de la importància que aquest mitjà pot aportar a la millora i creixement d’un negoci.

El futur d’autònoms i pimes depèn, en part, de saber aprofitar les eines que brinda internet, no és fàcil adaptar-se a les noves tecnologies si no hi estàs avesat, però és absolutament necessari.


Encara que pensis que la teva empresa no te la necessitat d’aparèixer a Internet perquè creus que els productes o serveis que ofereixes no s’adapten a aquest model, hi ha recursos de màrqueting que poden ajustar-se a les teves necessitats i t’ajudaran, en gran manera, a donar un nou impuls al teu negoci.

1. AUGMENTARÀS EL
NOMBRE DE CLIENTS

Està clar, que com més visible siguis, a més gent arribaràs. 

Tenir l’oficina o el comerç donant informació 24h al dia durant tot l’any, fa augmentar el nombre de clients potencials i superar les barreres del client local.

a

2. REDUCCIÓ DE COSTOS

La presència a Internet és més econòmica que la publicitat en els canals habituals. 

La petita empresa no acostuma a tenir grans pressupostos per invertir en publicitat, però la xarxa permet adequar les inversions a cada cas particular i així facilitar l’accés a una publicitat més efectiva per menys diners.

La inversió és baixa i els beneficis que se’n deriven poden, augmentar significativament.

3. IMATGE, PRESTIGI I SATISFACCIÓ

Tenir presència a Internet és sinònim d’empresa moderna i actual, que es preocupa per estar actualitzada. És un factor diferencial enfront de la competència, i augmenta la credibilitat en tenir una imatge més professional.

4. RELACIÓ AMB LA COMPETÈNCIA

Permetre que els teus competidors més propers estiguin a Internet mentre tu t’ho estàs pensant, et fa perdre oportunitats de negoci, clients i credibilitat. 

Amb la competència sempre és millor agafar terreny per davant.

5. INTERACCIÓ I MILLORA DE LA COMUNICACIÓ

Poder interactuar amb el consumidor a través dels mitjans que ens ofereix la xarxa (mails, web empresarial, xarxes socials, etc.) permet tenir una major afinitat amb el client.

Totes aquestes raons, no busquen que la teva empresa o negoci deixi de banda els canals tradicionals, però cal prendre consciència i aprofitar les noves oportunitats que brinda Internet. Avui en dia, Internet és el canal de comunicacions més important i influent que existeix, i el que t’ajudarà a impulsar i donar més visibilitat al que fas, arribant a un nombre de gent inimaginable.

Com pot, Connectats, ajudar-te a formar part d'Internet?

o si ja hi ets, ajudar-te a aprofitar totes les eines en benefici del teu negoci.

Connectats és una nova eina que just arrenca, però que vol créixer fortament i esdevenir un referent a la comarca en oferir informació i recursos a tots els seus veïns, siguin particulars, autònoms o pimes.

Connectats vol ajudar-te a desenvolupar la teva presència a Internet, i es vol dirigir principalment, a tota aquella gent que comprèn la importància d’aquest mitjà, que sap que el seu públic potencial fa ús de la xarxa dia a dia, i que per tant, és aquí on ha d’enforcar els seus esforços de promoció de productes o serveis.

A Connectats, trobaràs el teu espai de difusió, sigui quin sigui el teu negoci, anunciar-t’hi és fàcil i ràpid, amb un disseny amigable no tindràs cap problema per penjar el teu anunci.

Hi pots posar un anunci gratuït, o un de més sofisticat per un preu molt econòmic, és una oportunitat que no pots deixar escapar, necessites més motius?

Si tens dubtes, o necessites més informació, estarem encantats d’ajudar-te, ens pots localitzar a estem@connectats.cat

X