Exemple Publiciat Prèmium
Turisme Rural – Ogasa
T. 666 11 11 11


Aconsegueix més reserves


Escriu aquí tot el que vulguis explicar sobre el teu establiment, si està situat en un lloc amb vistes, si te bany a totes les habitacions, els serveis que ofereixes... tot el que vulguis.

Sempre que ho vulguis podràs editar aquest text afegint o traient contingut o canviant les imatges, i així mantenir-lo actualitzat sempre. Des del teu espai d'usuari tindràs accés directe al contingut i el podràs modificar en temps real, sense esperes ni intermediaris.

Enllaça la publicitat a Connectats amb les teves xarxes socials, pàgina web i correu electrònic, amb els botons que veuràs més avall.

Entra a posar el teu anunci, només has de contestar un qüestionari, adjuntar 3 imatges i enviar-lo. En menys de 24h el teu anunci estarà penjat a la web, i si ho prefereixes, posa't en contacte amb nosaltres i t'ho fem nosaltres des de l'oficina. Escriu-nos a estem@connectats.cat

Explica tot el que et sembli interessant que l'usuari que consulta el teu establiment hagi de conèixer. Tens tot l'espai que vulguis.


Número de llicència turística: XXXX-123456- 78

Serveis

- Bar/Cafeteria
- Wifi
- Pàrquing
- Piscina


Dades de contacte i reserves

C/Taga, sn – Ogasa

Telèfon: 666 11 11 11
Correu electrònic: elteumail@connectats.cat
Pàgina Web de l’establiment: https://www.latevaweb.com
X