Entitats del Baix Ripollès

Vols veure la teva entitat aquí?

Totes les associacions, entitats, agrupacions, col·lectius… que ho desitgin, poden tenir un espai a la web per donar-se a conèixer, programar actes, publicitar actes, informar sobre inscripcions, etc…

Si esteu interessats en tenir el vostre espai, envieu-nos el formulari que hi ha al final de la pàgina i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Núria Roqué Valero. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals al correu electrònic a estem@connectats.cat.