Exemple Comerç Prèmium

Animals i plantesAtrau més clientsEscriu aquí un text descriptiu de l'establiment, pots explicar el que vulguis, serveis especials, anys d'antiguitat i professionalitat, ofertes puntuals....

Sempre que ho vulguis podràs editar aquest contingut afegint o traient contingut o canviant les imatges, i així mantenir-lo actualitzat sempre. Des del teu espai d'usuari tindràs accés directe al contingut i el podràs modificar en temps real, sense esperes ni intermediaris.

Pots compartir l'enllaç de la pàgina a les xarxes, dins dels correus electrònics o per whatsapp per ensenyar aquesta informació als teus clients i fer el teu negoci més visible.

I enllaça la teva publicitat amb les teves xarxes socials, pàgina web i correu electrònic, amb els botons que veuràs més avall.

Entra a posar el teu anunci, només has de contestar un qüestionari, adjuntar 3 imatges i enviar-lo. En menys de 24h el teu anunci estarà penjat a la web, i si ho prefereixes, posa't en contacte amb nosaltres i t'ho fem nosaltres des de l'oficina. Escriu-nos a estem@connectats.cat


Adreça

C/De la font, 34
Sant Joan de les Abadesses

Dades de contacte

Telèfon: 666 00 00 00
Correu electrònic: elteumail@connectats.cat
Pàgina Web: httsp://www.latevaweb.com

Horari

Dilluns obert de 17:00 a 20:00h.
De dimarts a dissabte, obert de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00h.
Diumenges tancat.X